233网校-报检员考试

您现在的位置:233网校 >>  报检员 >>  报检员题库  >> 全真模拟考场 >> 文章内容

2014年报检员考试综合知识练习题及答案(6)

  1、When you deliver goods by ship,you need offer a______to clients.
  A.bill of lading
  B.bill of entry
  C.bill of credit
  D.bill of loading
  答案:A
  2、The place where the goods are produced is______
  A.place of origin
  B.place of order
  C.place of interest
  D.place of issue
  答案:A
  3、Seattle is a city of ( ).
  A、New Zealand
  B、Australia
  C、U.S.A
  D、Germany
  答案:C
  4、( )can be issued by the entry-exit inspection and quarantine authorities of the P.R. of China
  A.B/L
  B.Certificate of Origin
  C.L/C
  D.packing List
  答案:B
  5.Inchon is a port of( )
  A.France
  B. United Kingdom
  C.Korea
  D.Finland
  答案:C
  6.“The goods are in nude.”means( ).
  A.The goods are packed with wooden box
  B.The goods are packed with iron box
  C.No basket is used for the goods
  D.No package is used for the goods
  答案:D
  7、The above mentioned condition was caused ( ) the process of manufacturing.
  A、in
  B、of
  C、to
  D、for
  答案:A
  8. This certificate is valid( ) six months from the date of issue.
  A、in
  B、of
  C、to
  D、for
  答案:D
  9、The goods comply ( ) the specifications of the sales confirmation.
  A、to
  B、with
  C、for
  D、of
  答案:B
  10、Goods will be shipped ( )30 days after receipt of the L/C.
  A、to
  B、for
  C、on
  D、within
  答案:D

  报考须知:2014年报检员报名时间|考试时间|考试须知|考试大纲|报考条件

  自学资料:报检员章节练习|业务基础试题及解析汇总|业务基础习题及答案汇总

  老师辅导:报检员资格考试通关必备,点击免费试听HD高清课程!

责编:tangxia  评论

最新评论
    新闻评论加载中,请稍等...
点击加载更多评论