233网校-报检员考试

您现在的位置:233网校 >> 报检员 >> 考试辅导 >> 报检英语 >> 文章内容

2014年报检员考试基础英语单选题1

导读: 233网校报检员考试频道小编为各位备战2014年的考生整理了2014年报检员考试基础英语单选题1,希望对各位考生的备考有所帮助,请大家持续关注233网校报检员考试频道,小编将会继 续为大家提供最新最全的资讯。

2014年报检员考试基础英语单选题1

   1.This kind of fish is not ( )for human consumprion.

  A.fit

  B.be fit

  C.well

  D.fine

  答案:A

  2.Yon should provide us a set of origin in( ),that is ,one original and two copies.

  A.duplicate

  B.quadruplicate

  C.triplicate

  D.double

  答案:C

  3.Since( ) were used in the cargo.a Phytosanitary Certificate should be provided

  A.wooden packages

  B.cartons

  C.plastic packages

  D.jumbo bags

  答案:A

  4.The ( ) were carefully inspected before we issue the Phytosanitary Certificate.

  A.animal products

  B.plant products

  C.machines

  D.electronic toys

  答案:B

  5.The cargo must be shipped directly to China,that is.( )is not alloweD.

  A.partial shipment

  B.transshipment

  C.through shipment

  D.total shipment

  答案:B

  6.The quality of the goods we have received is not as good as the ( ) you presented

  A.sample

  B.example

  C.for example

  D.gift

  答案:A

  7.The seller should lodge any claim for this consignment against the sellers( )30 days ( )arrival of the goods.

  A.within,in

  B.within,after

  C.after in

  D.after,on

  答案:B

  8.Usually,the consignor is the sane party as the ( ).

  A.buyer

  B.seller

  C.notify party

  D.beneficiary

  答案:B

  9.The documents you should provide are contract,L/C,invoice and B/L.L/C is the abbreviation for ( ),B/L is the abbreviation for ( ).

  A.Letter of Credit,Packing List

  B.Leaking of Containers,Bill of Lading

  C.Letter of Credit,Bill of Lading

  D.Leaking of Containers,Packing List

  答案:C

  10.The plant products have been carefully inspected and are considered to be ( ) from any quarantine pests.

  A.out

  B.away

  C.free

  D.far

  答案:C

   11.It can not be used before( )

  A.inspect

  B.insoected

  C.being inspected

  D.inspecting

  答案:C

  12.The goods must be ( )in strong wooden cases.

  A.packing

  B.packed

  C.shipped

  D.shiooing

  答案:B

  13、CIF means Cost, ( ) and Freight.

  A、Money

  B、Inspect

  C、Insurance

  D、Inspection

  答案:C

  14、The products will ( ) from Shanghai to Singapore by sea.

  A、Send

  B、sent

  C、be send

  D、be sent

  答案:D

  15、This area has been free from Foot-and-Mouth Disease ( ) two years.

  A、for

  B、in

  C、after

  D、before

  答案:A

  编辑推荐:

  2014年报检员考试报检英语经典词汇汇总

  2014年报检员考试外贸外语辅导:实战英语汇总

  2014年报检员考试报检英语重点辅导汇总

责编:hll  评论

最新评论
    新闻评论加载中,请稍等...
点击加载更多评论