233网校-报检员考试

您现在的位置:233网校 >> 报检员 >> 考试辅导 >> 报检英语 >> 文章内容

2014年报检员考试基础英语单选题2

导读: 233网校报检员考试频道小编为各位备战2014年的考生整理了2014年报检员考试基础英语单选题2,希望对各位考生的备考有所帮助,请大家持续关注233网校报检员考试频道,小编将会继 续为大家提供最新最全的资讯。

2014年报检员考试基础英语单选题2

   1、The product was processed ( ) official veterinary supervision.

  A、in

  B、under

  C、after

  D、with

  答案:B

  2、Portland is a city of ( ).

  A、Poland

  B、Australia

  C、U.S.A

  D、New Zealand

  答案:C

  3、( ) can be issued by the entry-exit inspection and quarantine authorities of the China.

  A、B/L

  B、Certificate of Origin

  C、L/C

  D、Packing List

  答案:B

  4、Representative samples ( ) taken by the inspector from the whole lot yesterday.

  A、was

  B、is

  C、were

  D、are

  答案:C

  5、( )is a major port of Germany.

  A、Hamburg

  B、Liverpool

  C、Los Angeles

  D、Panama City

  答案:A

  6、The weight- ( ) is attributed to breakage of the gunny bags.

  A、short

  B、shortage

  C、shortest

  D、long

  答案:B

  7、The quality infects had existed prior to ( )

  A、shipment

  B、ship

  C、car

  D、airplane

  答案:A

   8、“It is declared that this shipment does not contain any wood packing materials.”与这句话意思接近的是( )。

  A.We declare that no wood packing material was used in this shipment

  B.No declaration was made whether wood packing materials had been used or not

  C.If you don , t make any declaration,we will not use any wood packing material

  D.We will not use any wood packing material since you have provided us a declaration of no-wood packing material

  答案:A

  9、合同中含有“Party A will process the under-mentioned goods with materials supplied by party B.”时,报检单中的“贸易方式”应填( )。

  A.一般贸易

  B.外商投资

  C.无偿援助

  D.来料加工

  答案:D

  10、“The goods are in nude.”means( )。

  A. The goods are packed with wooden box

  B.The goods are packed with iron box

  C.No basket is used for the goods

  D.No package is used for the goods

  答案:D

  11.Liverpool is a port of ( )

  A. France

  B.United Kingdom

  C.Germany

  D.Finland

  答案:B

  12.Belgium is a Country of ( ).

  A. Asia

  B. Africa

  C.Europe

  D.North America

  答案:C

  13.The goods are to be ( ) in strong wooden cases.

  A. pack

  B.packing

  C. packed

  D. have packed

  答案:C

  14.The total ( ) of this shipment is $20,000.

  A. value

  B.weight

  C.quantity

  D. package

  答案:A

  15.We refuse to ( ) the goods for its poor quality.

  A. accept

  B. accepted

  C. be accepted

  D. have accepted

  答案:A

  编辑推荐:

  2014年报检员考试报检英语经典词汇汇总

  2014年报检员考试外贸外语辅导:实战英语汇总

  2014年报检员考试报检英语重点辅导汇总

责编:hll  评论

最新评论
    新闻评论加载中,请稍等...
点击加载更多评论