233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校>英语四级考试>翻译>翻译指导

2018年12月大学英语四级翻译练习题:拜年

来源:233网校 2018年7月31日 分享到 评论

英语四级翻译练习题:拜年

在春节天或此后不久,大家都穿着新衣服,带着弓向亲戚和朋友打招呼并恭喜(祝贺),彼此祝愿在新的一年里好运,幸福。在中国农村,有些村民可能有数以百计的亲戚,所以他们不得不拿出两个多星期来走亲访友。

参考译文:

New Year Greetings(Bai Nian)

On the first day of the New Year or shortly thereafter, everybody wears new clothes and greets relatives and friends with bows and Gongxi (congratulations), wishing each other good luck, happiness during the new year. In Chinese villages, some villagers may have hundreds of relatives so they have to spend more than two weeks visiting their relatives.

2018年英语四级考试名师助力高效提分,锁定核心巧拿高分!立即抢购>>

热点推荐:

2018年英语四级考试报考指南

2018年6月英语四级考试成绩查询时间/入口

责编:cll
登录

新用户注册领取课程礼包

立即注册
app下载
意见反馈 返回顶部