233网校- 学位英语学位英语

资讯
您现在的位置:233网校>学位英语>历年真题

2013年11月北京成人学位英语考试真题及答案解析

来源:233网校 2017年4月9日 分享到 评论

2013年11月北京成人学位英语考试真题及答案解析>>点击查看试题答案

Part I Reading Comprehension Directions: There are three passages in this part.Each passage is followed by some questions or unfinished statements.For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and blacken the corresponding letter on the Answer sheet.

For 20 monks the wrecked Costa Concordia has been lying on its side near the coast ofGigli0,a small Italian island.But on Tuesday,as part of the largest salvage(打捞)operation everconducted,the large ship was finally moved to the upfight position.The next step is for the vesselto be removed from the area entirely.

The Cojta Concordia is twice the weight of the Titanic.The ship itself didn’t budge(稍微移动)for the first three hours of the operation,Sergio Girotto told reporters.He and other engineers worked for 19 hours before Concordia Was declared completely upright.

The Costa Concordia capsized on January 13,2012,after its captain,Francesco Schettino, brought the ship too close to the shore.The ship hit coastal rocks,which caused serious damageand allowed water to pour in.(76)Most of the 4,200 people on board made it to land safely,butmofe than 30 people were killed in the disaster.Two people remain missin9.The Concordia’scaptain is currently on trial for causing a shipwreck and abandoning his ship.

The operation to right the ship is called parbucklin9.While pal'buckling is a smndard operationto right capsized ships,it has never before been used on such a large ship.(77)Workers had beenwaiting for favorable weather conditions to undertake the operation.0n Monday,authoritim gave the final 90ahead.

The process was expected to take no more than l2 hours.But problems with the large system of steel chains caused delays.Engineers worked through the night using cables and metal watertanks to roll the ship onto special platforms.

The Concordia is expected to be pulled away from Giglio in the spring of 2014 and turned into scrap metal(废金属).The ship’s owner,Costa Cruises,will pay for the recovery,which has al ready cost more than$800 million.

第1题单选 Which of the following is the best title for the passage?

A.Ship Safety Management B.Shipwrecks:an Environmental Threat C.The Costa Concordia Disaster D.The Costa Concordia Salvage

答案:D

第2题 The word“capsized”in the third paragraph is closest in meaning to_________.

A.turned over B.delayed C.departed D.set sail

答案:A

第3题 According to the passage,the Concordia’S captain has been charged with causing the crash and__________

A.drug use B.alcohol abuse C.abandoning his post D.setting fire

答案:C

第4题 According to the passage,which of the following statements is TRUE?

A.The Costa Concordia iS three times the weight of the Titanic.

B.Engineers in Italy have successfully righted the wrecked Concordia after an operation that lasted around l2 hours.

C.The salvage operation went ahead despite bad weather conditions.

D.Aa a common means of righting wrecked ships.parbuckling had never been carried out on avessel of the Concordia’S size.

答案:D

第5题 What will happen to the Concordia eventually?

A.It will be pulled away to be broken up for scrap metal.

B.It will be repaired and put into use again.

C.It will be turned into a museum for tourists.

D.It Wi11 be sunk tn the Ocean flnnr

答案:A

学位英语考试:2017学位英语考试试题题型详解学位英语考试报名准考证打印时间及入口

告别盲目备考,名师全程把关特训,2017年成人学位英语考试一次过不是问题!点击进入>>

责编:cll
名师课程
成人英语三级考点解读
欧文老师 免费试听
成人英语三级真题解析
欧文老师 免费试听
班级介绍

套餐包含:四大班级,科学搭配(含精讲+应试技巧+真题解析+模考点题)

套餐优势:1、名师团队锁定90%核心考点
2、一次通关,不过免费重学一年

配套服务:1、内部章节练习
2、课程讲义+免费题库+手机听课
3、名师答疑+实时互动

招生方案免费试听

热点推荐
VIP题库
登录

新用户注册领取课程礼包

立即注册
app下载
意见反馈 返回顶部