233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 词汇指导 >> 文章内容

2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(1)

2018年6月4日来源:233网校评论

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition

  B.exception

  C.except

  D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare

  B.fast

  C.moderate

  D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded

  B.illustrated

  C.comfined

  D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal

  B.tunnel

  C.channel

  D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean

  B.beam

  C.bake

  D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround

  B.substance

  C.stretch

  D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived

  B.suspended

  C.suffered

  D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel

  B.spoil

  C.acceptable

  D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting

  B.joking

  C.counting

  D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue

  B.bay

  C.assistance

  D.graduate

  答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A


责编:sf  评论  纠错

课程免费试听
课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
《大学英语四级》精品班(包括语法、词汇、翻译) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(阅读理解) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(听力) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(写作) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名