233У- ӢļӢļ

您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 阅读真题 >> 文章内容

2017年12月英语四级长篇阅读真题及答案(卷一)

2017年12月16日来源:233网校评论
  • 第2页:答案

Section B

  36. Elderly students find it hard to keep up with the rapid changes in education.

  答案:I

  37. Some believe take-home exams may affect students' performance in other courses.

  答案:E

  38. Certain professors believe in-class exams are ultimately more helpful to students.

  答案:C

  39. In-class exams are believed to discourage cheating in exams.

  答案:D

  40. The author was happy to learn she could do some exams at home.

  答案:B

  41. Students who put off their work until the last moment often find the exams more difficult than

  they actually are.

  答案:H

  42. Different students may prefer different types of exams.

  答案:G

  43. Most professors agree whether to give an in-class or a take-home exam depends on type of

  course being taught.

  答案:F

  44. The author dropped out of college some forty years ago.

  答案:A

  45. Some students think take-home exams will eat up their free time.

  答案:J

通关必看:资深讲师教你45小时英语四级突破426+分!立即查看>>

专题推荐>>2017年12月英语四级真题及答案解析

考后关注:2017年12月英语四级成绩查询



责编:zlj  评论  纠错

课程免费试听
γרҵ ʦ ԭ/Żݼ
ѧӢļƷࣨ﷨ʻ㡢룩 ѩ 100 / 100
ѧӢļƷࣨĶ⣩ ѩ 100 / 100
ѧӢļƷࣨ ѩ 100 / 100
ѧӢļƷࣨд ѩ 100 / 100