233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 词汇指导 >> 文章内容

2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(4)

2018年6月4日来源:233网校评论

  1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  4.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  5.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  6.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  7.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  9.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

  6.D 7.A 8.D 9.A 10.C


责编:sf  评论  纠错

课程免费试听
课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
《大学英语四级》精品班(包括语法、词汇、翻译) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(阅读理解) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(听力) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(写作) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名