233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 词汇指导 >> 文章内容

2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(6)

2018年6月7日来源:233网校评论

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash

  B.resist

  C.adopt

  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended

  B.afforded

  C.created

  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined

  B.puzzled

  C.accompanied

  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk

  B.sighed

  C.sought

  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed

  B.yielded

  C.decreased

  D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff

  B.still

  C.stiff

  D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A.slip

  B.pack

  C.gain

  D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A.genuine

  B.generous

  C.genius

  D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A.wax

  B.shame

  C.goose

  D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A.frightens

  B.differs

  C.displays

  D.governs

  答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

  6.C 7.D 8.A 9.D 10.D


责编:sf  评论  纠错

课程免费试听
课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
《大学英语四级》精品班(包括语法、词汇、翻译) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(阅读理解) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(听力) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(写作) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名