233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 词汇指导 >> 文章内容

2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(8)

2018年6月7日来源:233网校评论

  1.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  2.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  3.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  5.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  6.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  7.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  8.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  9.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

 10.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  1.D 2.A 3.A 4.D 5.D

  6.B 7.A 8.C 9.C 10.C


责编:sf  评论  纠错

课程免费试听
课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
《大学英语四级》精品班(包括语法、词汇、翻译) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(阅读理解) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(听力) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(写作) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名