233网校- 英语四级英语四级

报考
您现在的位置:233网校 >> 英语四级考试 >> 词汇指导 >> 文章内容

2018年6月大学英语四级词汇练习题及答案(10)

2018年6月11日来源:233网校评论

  1.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  2.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  3.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  4.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  5.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  6.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  7.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  8.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  9.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  10.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  1.C 2.D 3.D 4.D 5.D

  6.A 7.A 8.C 9.D 0.D


责编:sf  评论  纠错

课程免费试听
课程专业名称 讲师 原价/优惠价 免费体验 报名
《大学英语四级》精品班(包括语法、词汇、翻译) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(阅读理解) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(听力) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名
《大学英语四级》精品班(写作) 丁雪明 ¥100 / ¥100 报名